TRATAMENTUL MEU ESTE ALEGEREA MEA

Economia sociala, noul motor al cresterii ocuparii
13 martie 2015
STIU CA POT
16 martie 2015

TRATAMENTUL MEU ESTE ALEGEREA MEA

Pe scurt MTMC reprezinta o campanie europeana care tinteste sa ofere persoanelor afectate de consumul de droguri si familiilor/prietenilor acestora informatii de buna calitate.

Povestea lui Andrei in cadrul campaniei se regaseste in video-ul de mai sus.

Titlul proiectului: Tratamentul meu este alegerea mea (MTMC)

Situl proiectului: http://www.tratamentulmeuestealegereamea.com

Finantator: PCM HEALTHCARE LIMITED England

  • MTMC este o campanie europeana care tinteste sa ofere persoanelor afectate de consumul de droguri si familiilor/prietenilor acestora informatii de buna calitate
  • MTMC este disponibil in 16 limbi si este girat de peste 20 de organizatii

Vremurile în care dependenţa de heroină/opioide era văzută precum un semn că o persoană este rea, slabă sau imorală sunt demult apuse. Cercetările au arătat că dependenţa de heroină/opioide este o afecţiune medicală cronică, recurentă, care poate avea origine genetică, similară diabetului sau hipertensiunii. Tratamentul este o componentă importantă a gestionării oricărei afecţiuni medicale, iar dependenţa de heroină/opioide nu face excepţie. Deşi pe termen lung, modificările complexe care au avut loc în organism pot fi reversibile, pe termen scurt, stabilizarea simptomelor trebuie să fie prima prioritate: minimalizarea sindromului de sevraj, reducerea nevoii imperioase de droguri şi a frecvenţei consumului de heroină/opioide, precum şi distanţarea de un stil de viaţă care se centrează asupra dependenţei de heroină/opioide.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *