Comunicat de presa Caravana AlcoHelp
5 iulie 2012
ALIAT continua Caravana AlcoHelp si in 2012
12 septembrie 2012

Tratamentul meu alegerea mea

„Tratamentul meu, alegerea mea” dorește să ofere oamenilor informații de calitate în ceea ce privește dependența și opțiunile la nivel European pentru a aborda această problemă. Acest site multilingual prezintă informații despre diferite modalități de recuperare, grupuri de suport și drepturile pacienților. Include experiențe personale ale foștilor consumatori, pacienți și membrii ai familiei.

My Treatment My Choice” este o colaborare între mai multe grupuri dedicate consumatorilor şi organizaţii ce se ocupă de tratamentul acestora din Europa printre care si ALIAT, al căror obiectiv este să ofere informaţii de calitate despre dependenţa de heroină şi opioide.

Website-ul cuprinde: Test de dependenta, Povesti de supravietuire, Optiuni de tratament, Ce este dependenta ?, Informatii pentru prieteni si famile etc.

Conţinutul pentru „Tratamentul meu este alegerea mea” a fost conceput de către PCM Scientific (o companie ce furnizează servicii de instruire în domeniul medical) în parteneriat cu grupurile destinate consumatorilor. Este sprijinit de o bursă de studii acordată de către Reckitt Benckiser Pharmaceuticals, care a verificat acurateţea ştiinţifică a conţinutului.

Tratamentul Meu Este Alegerea Mea poate ajuta oamenii dependenti de opioide/heroina să afle mai multe despre modurile în care pot avansa din punctul în care se afla acum şi cum să înceapă demersul. În cazul în care aţi încercat în trecut să vă opriţi din consumul heroinei/opioidelor, fără să reuşiţi – nu sunteţi singur(ă). Majoritatea oamenilor încearcă şi eşuează cel puţin o dată. În cazul în care aţi mai urmat tratamente anterior, se poate să găsiţi utilă trecerea în revistă a opţiunilor dvs. de tratament pentru a vedea ce este nou, atât în ceea ce priveşte alegerile dvs., precum şi ceea ce se cunoaşte despre acestea. Dacă vă îngrijorează un prieten sau membru de familie care ar putea avea o problemă, informaţiile de aici vă pot ajuta să începeţi o discuţie cu ei şi să îi ajutaţi să îşi înceapă demersul.

08.08.2012

Poza My treatment My Choice          ma simt liber si puternic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *