Testul care iti arata ce fel de parinte esti

Peste 200 de apeluri la AlcoLine 021.9335 în primele luni de la deschidere
10 aprilie 2017
Campania „Beau cu Cap” revine în Vama Veche, la Cortul de Chill
28 aprilie 2017

Testul care iti arata ce fel de parinte esti

Vrei sa afli care sunt cele 10 abilitati de parenting necesare pentru a putea creste copii fericiti, sanatosi si productivi? Acorda-ti 15 minute si completeaza chestionarul de aici, tradus in limba romana pentru prima data, si poti afla ce fel de parinte esti.

Acesta a fost creat de ALIAT in cadrul proiectului ERASMUS + Părinti mai puternici – Comunități mai sănătoase (SPAHCO), un proiect european care se deruleaza in perioada 2016-2018 și care cuprinde parteneri din 7 tari europene.

Te rugam sa introduci codul ALIATSpahco01.

Chestionarul propus este cunoscut sub numele de Testul Epstein de inventariere a abilitatilor de crestere a copiilor (EPCI). Proiectat de Dr. Robert Epstein (follow on Twitter at @DrREpstein), unul dintre cei mai distinsi cercetatori in psihologie ai Americii, acesta este un inventar cuprinzator al celor 10 tipuri de abilitati – „The Parents Ten” – care sunt importante pentru a putea creste copii fericiti, sanatosi si productivi. Continutul testului se bazeaza pe studii stiintifice, si a fost validat empiric pe un grup de peste 2000 de parinti. Scoruri inalte la test sunt asociate cu rezultate bune in modul de crestere a copilului.

Majoritatea oamenilor reusesc sa completeze testul in mai putin de 15 minute, si nu exista raspunsuri corecte sau gresite. Selectati raspunsul care vi se pare cel mai potrivit. Dupa ce ai raspuns la toate intrebarile, vei primi un raport detaliat care iti va furniza scorul tau si iti va explica ce inseamna. Acesta este doar inceputul; odata ce ti-ai cunoscut scorul EPCI exista numeroase modalitati pe care le poti descoperi pentru a-ti imbunatati abilitatile de crestere a copilului.

#spahco #parintimaiputernici #parenting #erasmusplus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *