#stamacasa si ramanem conectati online in perioada starii de urgenta cauzata de pandemia Coronavirus

Reactia ALIAT la campania stradala prin care afișe conținând informații despre droguri au ajuns a fi diseminate larg în București.
23 ianuarie 2020
Proiectul ADMIS Cod SMIS 101308, suspendat în timpul stării de urgență COVID-19
31 martie 2020

#stamacasa si ramanem conectati online in perioada starii de urgenta cauzata de pandemia Coronavirus

masura coronavirus

Toate activitatile programate pentru luna martie in cadrul proiectului ADMIS se suspenda pe perioada starii de urgenta nationala, decretata de Presedintele Romaniei si de autoritatile romanesti, din cauza epidemiei cu Coronavirus.

Astfel, am decis sa respectam recomandarea autoritatilor de a evita raspandirea si mai mult a virusului COVID-19, care a afectat peste 250 de romani si a cauzat peste 8.000 de decese in toata lumea, si sa #stamacasa, pana la noi anunturi oficiale.

Echipa ALIAT va lucra in cea mai mare parte remote in perioada urmatoare, dar ramanem conectati multumita tehnologiei, online si la un telefon distanta.

Ne gasiti in continuare la AlcoLine 021.9335, aici, pe paginile de Facebook – ALIAT, Alcohelp Aliat, Cortul de chill, Adolescenteen.ro, Respect Egalitate Diversitate in Harsova si pe paginile Clinicilor Aliat din Bucuresti si din Suceava. Si aveti la dispozitie si aplicatia noastra Alcohelp App, disponibila gratuit pe IOS si pe Android, daca treceti cu dificultate prin aceasta perioada care ne-a schimbat stilul de munca si de viata si aveti nevoie de informatii si sfaturi ori consiliere.

Va recomandam si dumneavoastra sa evitati iesirile si sa va protejati, si sa ii protejati si pe cei apropiati.

Ne auzim cu vesti cand vom avea noi informatii in acest sens din partea autoritatilor.

Sa fim bine! #VAFIBINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*