Primul Targ social din proiectul ADMIS va avea loc miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 13.00

Raport de activitate ALIAT pentru Sănătate Mintală 2018
31 ianuarie 2019
#independentiimpreuna Dăruiește 2% in 2019 pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu dependența
26 februarie 2019

Primul Targ social din proiectul ADMIS va avea loc miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 13.00

Targ social ADMIS

Targ Social ADMIS nondiscriminare

Miercuri, 20 februarie 2019, incepand cu ora 13.00 si pana spre seara, va asteptam la primul Targ social Admis din Hirsova, la Centrul din Strada Plantelor nr. 5A (La Biciclete), unde veti putea achizitiona cadourile create de beneficiarii proiectului ADMIS, persoane care fac parte din categorii vulnerabile din oras (afectate de saracie, membri ai diferitelor etnii afectate de discriminare).

Veti gasi cadouri si martisoare pentru cei dragi, pe care le puteti oferi de Dragobete si in luna martie, si, in acelasi timp, puteti sa faceti si o fapta buna: banii stransi in urma vanzarii produselor sociale vor ajunge la unul dintre beneficiari, in urma unei tombole organizate la finalul Targului social. Va vom intampina cu ceai, apa, cafea si gustari mici, ca niste gazde bune. Va asteptam!

Evenimentul face parte din campania RED (Respect, Egalitate, Diversitate in Hirsova) menita sa promoveze nondiscriminarea si valorile culturale ale persoanelor de etnie roma, precum si importanta dialogului intercultural in comunitatea din Hirsova.

Targ social ADMIS

Targ Social ADMIS nondiscriminare

*Proiectul ADMIS – Măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hîrșova, județul Constanța este implementat de Aliat împreună cu partenerii săi, Primaria Orasului Harsova, Scoala Gimnazială Nr 1 Harșova, Gradinita Tic Pitic Harsova și Asociatie Brahma (POCU/18/4.1 Cod SMIS 101308).

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 si are alocat un buget total de 23.256.837,99 de lei.

Prin acest proiect, 600 de persoane aflate în risc de sărăcie, din zona de Vest a orașului Hârșova, beneficiază timp de trei ani, până în septembrie 2020, de un set complex de măsuri de sprijin și de servicii integrate ce vizează întreaga familie, menite să le îmbunătățească viața. Vorbim de măsuri de ocupare pe piața muncii, sprijin antreprenorial pentru a-și deschide și gestiona propria afacere, inclusiv microgranturi, servicii educaționale pentru copii și părinți, servicii medico-sociale, de îmbunătățire a condițiilor de trai, juridice, precum și activități privind combaterea discriminării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *