INSIDE – un proiect dedicat sanatatii mintale a refugiatilor ucraineni stabiliti in Bucuresti

Raport de activitate ALIAT pentru Sănătate Mintală 2021
11 ianuarie 2022
Clinica ALIAT Victoriei
28 februarie 2023

INSIDE – un proiect dedicat sanatatii mintale a refugiatilor ucraineni stabiliti in Bucuresti

INSIDE este un proiect pentru mentinerea starii de bine destinat adultilor si adolescentilor de origine ucraineana, afectati de razboiul actual din Ucraina, persoane refugiate in Bucuresti, pentru gestionarea traumei si dezvoltarea de mecanisme sanatoase de a-i face fata, inclusiv prevenirea consumului nociv de substante.

Proiectul este derulat de Asociatia ALIAT pentru Sanatate Mintala in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, timp de un an (mai 2022-aprilie 2023).

Proiectul este finanțat de CARE (o confederație globală care luptă de peste 75 de ani împotriva sărăciei și injustiției sociale) și coordonat și implementat la nivel național de Fundația SERA România (organizaţie neguvernamentală, non-profit, privată, care activează de 26 de ani în domeniul protecției copilului și al promovării drepturilor copiilor din România) cu sprijinul CARE France și FONPC (Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copil).

Mai multe informatii despre proiect, ateliere si poze de la activitati puteti gasi pe pagina de Facebook a Asociatiei ALIAT – https://www.facebook.com/ALIATONG .

DESCRIEREA PROIECTULUI IN LIMBA ROMANA

DESCRIEREA PROIECTULUI IN LIMBA UCRAINEANA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *