#independentiimpreuna Dăruiește 2% in 2019 pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu dependența

Targ social ADMIS
Primul Targ social din proiectul ADMIS va avea loc miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 13.00
16 februarie 2019
Invitatie conferinta intermediara ADMIS 18 aprilie 2019
15 aprilie 2019

#independentiimpreuna Dăruiește 2% in 2019 pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu dependența

Doneaza 2% in 2019 pentru ALIAT

Campania Dăruiește în 2019

De peste 20 de ani, ALIAT oferă sprijin persoanelor cu probleme legate de consumul de alcool și droguri prin activități directe de prevenire și tratament.

Prin prevederea 2% poți ajuta și tu aceste persoane să beneficieze de consiliere și tratament gratuit din partea specialiștilor ALIAT. Alege să donezi 2% din impozitul pe venit care altfel ar rămâne la bugetul de stat pentru a-i ajuta să-și recâștige viața, familia, prietenii. Împreună (ne) putem face bine!

Doneaza 2% in 2019 pentru ALIAT

 Cum poti directiona 2 % catre ALIAT ?

  1. Dacă ai doar venituri din salarii sau din pensii, descarca de aici FORMULARUL 230 prevăzut cu datele noastre și completează-l! Nu îți face griji dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale. Termen limită pentru depunerea formularului: 15 martie 2018! 
  2. Dacă ai venituri din alte surse (venituri independente, cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor etc, impozitate conform Codului Fiscal), descarcă de aici DECLARATIA UNICĂ! Nu îți face probleme dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale.

Depune formularul direct la administrația financiară, trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (lista adreselor) sau, și mai simplu, le poți depune rapid online, creându-ți un cont în Spațiul Privat Virtual al ANAF.

Concret, cum se traduce ajutorul tău:

1 formular 2% – asigură o ședinta de consiliere

10 formulare 2% – asigură un program complet de tratament

100 de formulare 2% – pot ajuta 10 oameni și familiile lor

1000 de formulare 2% – pot ajuta 100 oameni și familiile lor 

Fii ALIAT-ul nostru, direcționează și tu 2% din impozitul datorat statului către programul de tratare a persoanelor dependente!

20 % sponsorizare pentru programele ALIAT

Cei care conduc o companie sau sunt PFA (persoane fizice autorizate) pot ajuta asociația A.L.I.A.T. să ofere consiliere și tratament persoanelor dependente de alcool și familiilor acestora, inclusiv copiilor. Legea sponsorizării permite deducerea din impozit a sponsorizărilor în limita a 0,5% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat, practic puteți ajuta comunitatea din profitul obținut fără să vă coste nimic, sumele urmând a fi scăzute din impozitul pe care altfel l-ați plăti integral statului.

Aici găsești un contract de sponsorizare în care este menționat contul asociației A.L.I.A.T., îl poți completa și trimite apoi pe adresa secretariat@aliatong.ro, cu menționarea adresei la care îți vom trimite ulterior contractul semnat și ștampilat de noi, în două exemplare. Pentru mai multe informații, ne poți contacta și la 021/334.84.06.

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *