#independentiimpreuna2017: Doneaza 2% pentru a sprijini tratamentul persoanelor dependente

COMUNICAT DE PRESĂ Final de proiect REZIDENT
14 decembrie 2015
Anunt pentru selectia de parteneri POCU 4.1 si 4.2
10 iunie 2016

#independentiimpreuna2017: Doneaza 2% pentru a sprijini tratamentul persoanelor dependente

Campania 2 % 2017

De peste 20 de ani ALIAT oferă sprijin persoanelor cu probleme legate de consumul de alcool și droguri prin activități directe de prevenire și tratament.

Prin prevederea 2% poți și tu ajuta aceste persoane să beneficieze de consiliere și tratament gratuit din partea specialiștilor ALIAT.

Cum poti directiona 2 % catre ALIAT ?

  1. Dacă ai doar venituri din salarii sau din pensii descarca de aici FORMULARUL 230 și completează-l! Nu îți face griji dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale.
  2. Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc), descarcă de aici DECLARATIA 200! Nu îți face probleme dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale.

Depune formularul direct la administrația financiară, trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (lista adreselor) sau contactează-ne la 021/334.84.06 / adresa Str. Constantin F.Robescu nr.4, Sector 3 (București) / e-mail secretariat@aliatong.ro și vom prelua și depune noi formularul pentru tine!

În conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 NU pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă „identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Însă, în cazul în care donatorii doresc, pot comunica asociației faptul că au depus formularele respective. coverFB_finala

1 formular 2% – asigură o ședinta de consiliere

10 formulare 2% – asigură un program complet de tratament

100 de formulare 2% – pot ajuta 10 oameni și familiile lor

1000 de formulare 2% – pot ajuta 100 oameni și familiile lor 

Fii ALIAT-ul nostru, direcționează și tu 2% din impozitul datorat statului catre programul de tratare a persoanelor dependente!

20 % sponsorizare pentru programele ALIAT

Cei care conduc o companie sau sunt PFA (persoane fizice autorizate) pot ajuta asociația A.L.I.A.T. să ofere consiliere și tratament persoanelor dependente de alcool și familiilor acestora, inclusiv copiilor. Legea sponsorizării permite deducerea din impozit a sponsorizărilor în limita a 3%0 (3 la mie) din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat  (pentru societăți comerciale – suma nu poate depăși 3 la mie din cifra de afaceri).

Pentru PFA limita este de 5% din venit brut minus cheltuieli deductibile.

Aici găsești un contract de sponsorizare în care este menționat contul asociației A.L.I.A.T., semnează-l și ajută persoanele dependente de alcool și pe familiile acestora sa aibă parte de o viată mai bună. Pentru mai multe informații, ne poți contacta la 021/334.84.06 (București) sau ne poți scrie un e-mail pe adresa: secretariat@aliatong.ro.

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *