Creare si web design pentru ALIAT ONG

Creare si web design pentru ALIAT ONG

Salut! Acest web design a fost realizat de agentia media BADASS in luna martie 2015 din dorinta clientului de a-si prezenta serviciile din domeniul abuzului si dependentei de alcool si droguri.

web design badassAlianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT) este o asociatie non-guvernamentala, iar web design -ul a fost realizat cu obiectivul principal de a expune detalii legate de asociatie, informatii utile si proiectele lor.

Web design si nu numai

Ca si lista de servicii, acest site a beneficiat de: creare site de prezentare , web design si desigur o optimizare pentru motoarele de cautare – SEO on-page de nivel mediu. Ca si durata de realizare,  web design-ul si constructia au fost realizate in 14 zile. Site-ul are un design unic, ce evidentiaza coloristica si elementele brand-ului ALIAT, este responsive pregatit pentru toate device-urile in conformitate cu algoritmul google.

Serviciul de creare site a beneficiat si de un continut in mai multe limbi, romana si engleza. Timp de 12 luni am oferit si serviciul de administrare si mentenanta a site-ului. Am asigurat securitatea continutului si am intervenit rapid atunci cand a fost nevoie.

Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT) a mai achizitionat tot prin intermediul nostru domeniul si hostingul pe un an de zile. Colaborarea a continuat cu alte site-uri satelit pentru mai multe clinici si firme tot din cadrul ALIAT.