Creare si web design pentru ALIAT ONG

Creare si web design pentru ALIAT ONG

Salut! Acest web design a fost realizat de agentia media BADASS in luna martie 2015 din dorinta clientului de a-si prezenta serviciile din domeniul abuzului si dependentei de alcool si droguri.

web design badassAlianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT) este o asociatie non-guvernamentala, iar web design -ul a fost realizat cu obiectivul principal de a expune detalii legate de asociatie, informatii utile si proiectele lor.

Web design si nu numai

Ca si lista de servicii, acest site a beneficiat de: creare site de prezentare , web design si desigur o optimizare pentru motoarele de cautare – SEO on-page de nivel mediu. Ca si durata de realizare,  web design-ul si constructia au fost realizate in 14 zile. Site-ul are un design unic, ce evidentiaza coloristica si elementele brand-ului ALIAT, este responsive pregatit pentru toate device-urile in conformitate cu algoritmul google.

Serviciul de creare site a beneficiat si de un continut in mai multe limbi, romana si engleza. Timp de 12 luni am oferit si serviciul de administrare si mentenanta a site-ului. Am asigurat securitatea continutului si am intervenit rapid atunci cand a fost nevoie.

Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT) a mai achizitionat tot prin intermediul nostru domeniul si hostingul pe un an de zile. Colaborarea a continuat cu alte site-uri satelit pentru mai multe clinici si firme tot din cadrul ALIAT.

La noi pe site gasiti si un calculator de pret pentru creare site web, optimizare SEO pentru aparitia in cautarile google, securitatea siteului, servicii lunare de administrare si mentenanta sau chiar domeniul si hostingul. Astfel puteti afla pretul unui site sau alt serviciu fara sa mai asteptati un raspuns la o cerere de oferta. Daca doriti un site de prezentare similar si apreciati munca noastra, va asteptam sa ne contactati.  Ne puteti contacta si telefonic sau pe email.