CLINICA DE TRATAMENT PENTRU ADICȚII

Document luare de pozitie
16 octombrie 2013
Relansarea procedurii de achizitie pentru cursuri de formare
5 ianuarie 2014

CLINICA DE TRATAMENT PENTRU ADICȚII

În Ianuarie 2014 ALIAT a deschis „Clinica de tratament pentru adicții”. – www.alcocentru.ro

ADICȚIILE, generate de uzul de substațe (alcool, droguri, tutun) sau anumite comportamente (alimentar, sex, porno, jocuri de noroc sau de calculator etc.) sunt TULBURĂRI PSIHICE foarte frecvente care generează consecințe extrem de grave asupra sanatății psihice și fizice, dar și asupra capacității de muncă, a familiei și a întregii vieți sociale a persoanelor afectate.

Dacă dumneavoastră suferiți sau aveți o rudă, un prieten sau o cunoștiință care este afectată de o astfel de dependență, este necesar să știți că aceste probleme sunt TRATABILE cu ajutor de specialitate, într-un mediu securizant și nestigmatizant.

CLINICA DE  TRATAMENT PENTRU ADICȚII ALIAT este rezultatul a peste 20 de ani de experiență  a ALIAT în domeniul adicțiilor.

Specialiștii noștri oferă un tratament individualizat, în care vor fi integrate într-un tot unitar consultații și tratament psihiatric alaturi de psihoterapie individuală, de grup dar și pentru membrii familiei, conform celor mai moderne metode și abordări internaționale.


ALIAT represents for 20 years the leading non-  governmental CLINICA DE  TRATAMENT PENTRU ADICȚII organization in addiction treatment and    prevention. Their outpatient clinic is an example of humanistic approach, professional competence and patient centred attitude. ALIAT’s main goal was always   to make patients and their families (feel) better.”
Wim  Buisman, Former director of the European Addiction  Training Institute, Head of the Dutch Knowledge  Center of Addiction

Situl clinicii: www.alcocentru.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *