Campania ”Mintea noastră cea de toate zilele are nevoie de (un) ALIAT – fără prejudecăți despre sănătatea mintală a românilor”. Un proiect Radio România Cultural – ALIAT pentru Sănătate Mintală (ALIAT sm)

Consumul riscant de alcool, subiectul unui nou screening național: românii își pot evalua online consumul de alcool, între 5 și 11 iulie, pe www.saptamanaaudit.ro
5 iulie 2021

Campania ”Mintea noastră cea de toate zilele are nevoie de (un) ALIAT – fără prejudecăți despre sănătatea mintală a românilor”. Un proiect Radio România Cultural – ALIAT pentru Sănătate Mintală (ALIAT sm)

Radio România Cultural și Asociația ALIAT pentru Sănătate Mintală lansează proiectul comun ”Mintea noastră cea de toate zilele are nevoie de (un) ALIAT – fără prejudecăți despre sănătatea mintală a românilor”, menit să transforme sănătatea mintală dintr-un subiect tabu într-unul discutat deschis, cu informații și cifre de la specialiști, dar și cu întrebări și răspunsuri de la ascultătorii postului radio, singurul post național în FM dedicat culturii și științei.

O întâlnire săptămânală  la Radio România Cultural cu specialiștii ALIAT sm, joia, la emisiunea #Stiinta360, între 14.00-15.00, alături de Corina Negrea,  și online, pe www.radioromaniacultural.ro  – toate emisiunile sunt disponibile integral pe site-ul radio-ului.

Ne-am bucura să aflăm și părerile voastre, de ce nu, și experiențele voastre! Așadar, scrieți-ne! Pe Facebook ALIAT și Instagram Clinica ALIAT București, Radio România Cultural și Știinta360, dar și pe e-mail, la adresa stiinta360@gmail.com. Specialiștii ALIAT sm sunt aici să vă asculte și să vă răspundă!

Găsiți mai jos, în ordine cronologică descrescătoare, toate emisiunile din cadrul acestui proiect media ambițios și inovator pentru România.

Știința 360 – 11 noiembrie 2021 – #Povestireale. Cum se simte și se trăiește anxietatea  (partea a II-a)
Știința 360 – 4 noiembrie 2021 – #Povestireale. Cum se simte și se trăiește anxietatea
 
Știința 360 – 28 octombrie 2021 – Cum gestionăm stările de anxietate și când e nevoie de un specialist? 
Cu Eugen Hriscu, psihiatru și psihoterapeut, specializat în tratarea dependențelor, Director Științific în cadrul ALIAT pentru Sănătate Mintală (https://aliat-ong.ro/) și Director Medical al Clinicilor ALIAT din București, la Știința 360, la Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, de la ora 14.00

Știința 360 – Emisiunea din 21 octombrie 2021 –  Cauzele anxietății – de unde se naște teama care ne poate paraliza

 

Invitat – Eugen Hriscu, psihiatru și psihoterapeut, specializat în tratarea dependențelor, Director Științific în cadrul ALIAT pentru Sănătate Mintală și Director Medical al Clinicilor ALIAT din București

 

Știința 360 – Emisiunea din 14 octombrie 2021 – Anxietatea, una din cele mai frecvente tulburări mintale

 

campanie Mintea noastra cea de toate zilele are nevoie de ALIAT

Anxietatea este, dupa depresie, una din cele mai frecvente tulburări mintale. Cele mai recente statistici arată că anxietatea poate afecta una din patru persoane. Invitat – Eugen Hriscu, psihiatru și psihoterapeut, specializat în tratarea dependențelor, Director Științific în cadrul ALIAT pentru Sănătate Mintală și Director Medical al Clinicilor ALIAT din București

 

COMUNICAT LANSARE CAMPANIE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*