Campania 20 %
17 martie 2015
Un nou centru AlcoInfo pentru pacienții cu un consum problematic de alcool deschis în Brașov
19 martie 2015

Campania 2 %

Campania 2 %

De peste 20 de ani ALIAT oferă sprijin persoanelor cu probleme legate de consumul de alcool și droguri prin activități directe de prevenire și tratament.

Prin prevederea 2% poți și tu ajuta aceste persoane să beneficieze de consiliere și tratament gratuit din partea specialiștilor ALIAT.

Cum poti directiona 2 % catre ALIAT ?

  1. Dacă ai doar venituri din salarii descarca de aici FORMULARUL 230 și completează-l! Nu îți face griji dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale.
  2. Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc), descarcă de aici DECLARATIA 200! Nu îți face probleme dacă nu cunoști suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit! Va fi calculată de către organele fiscale.

Depune formularul direct la administrația financiară, trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (lista adreselor) sau contactează-ne la 021/334.84.06 / adresa Str. Constantin F.Robescu nr.4, Sector 3 (București) / e-mail secretariat@aliatong.ro și vom prelua și depune noi formularul pentru tine!

În conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 NU pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă „identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Însă, în cazul în care donatorii doresc, pot comunica asociației faptul că au depus formularele respective.

 

Suma stransă prin intermediul prevederii 2% in anul 2014 a asigurat 120 de ședințe de terapie oferite gratuit unor cazuri sociale. Vă mulțumim!

1 formular 2% – asigură o ședinta de consiliere

10 formulare 2% – asigură un program complet de tratament

100 de formulare 2% – pot ajuta 10 oameni și familiile lor

1000 de formulare 2% – pot ajuta 100 oameni și familiile lor 

Fii ALIAT-ul nostru, direcționează și tu 2%!

Ce am făcut în anul 2014?

  • am oferit tratament specializat medical și psihologic, in Bucuresti, unui număr de 225 de persoane dependente de alcool și consiliere pentru 85 de persoane, rude ale persoanelor dependente de alcool;
  • am oferit gratuit consiliere si interventii scurte catre peste 800 de beneficiari in cadrul a 4 Centre AlcoInfo din Campulung Moldovenesc, Miercurea Ciuc, Craiova si Bucuresti;
  • am continuat să oferim servicii prin intermediul platformei online pentru prevenirea şi tratamentul abuzului de alcool www.alcohelp.ro unde 420 de persoane au parcurs şedinţele de tratament online;
  • am desfășurat Caravana AlcoHelp, extensia offline a platformei www.alcohelp.ro, în 30 de comunități din țară din mediul rural și urban mic. Rezultate: 1000 de evaluări a consumului personal de alcool realizate, urmate de interpretarea rezultatelor și consilieri scurte; 10.000 de pliante distribuite cu informații despre consumul de alcool;
  • am participat la Festivalul Padina, cu initiativa Cortul de Chill, unde am oferit consiliere medicala, sociala si psihologica, interventii scurte, teste de evaluare ale consumului de alcool la peste 700 de persoane.

Campania 2 %

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *