Anunt angajare expert contabil in proiectul POCU – ADMIS

COMUNICAT Jumătate dintre cei care au găsit o soluție în programele ALCOHELP se confruntau cu un consum problematic de alcool
28 noiembrie 2018
Raport de activitate ALIAT 2018
20 ianuarie 2019

Anunt angajare expert contabil in proiectul POCU – ADMIS

Aliat cauta un expert contabil care sa lucreze alaturi de viitorii antreprenori din cadrul proiectului #ADMIS din Hirsova.

Detaliile sunt in anuntul de mai jos.

*Proiectul ADMIS – Măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hîrșova, județul Constanța este implementat de Aliat împreună cu partenerii săi, Primăria Hârșova, Scoala Gimnazială Nr 1 Harșova, Gradinita Tic Pitic Harsova și Asociatie Brahma (POCU/18/4.1 Cod SMIS 101308). Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 si are alocat un buget total de 23.256.837,99 de lei. Prin acest proiect, 600 de persoane aflate în risc de sărăcie, din zona de Vest a orașului Hârșova, beneficiază timp de trei ani, până în septembrie 2020, de un set complex de măsuri de sprijin și de servicii integrate ce vizează întreaga familie, menite să le îmbunătățească viața. Vorbim de măsuri de ocupare pe piața muncii, sprijin antreprenorial pentru a-și deschide și gestiona propria afacere, inclusiv microgranturi, servicii educaționale pentru copii și părinți, servicii medico-sociale, de îmbunătățire a condițiilor de trai, juridice, precum și activități privind combaterea discriminării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *