ALIAT lansează prima aplicație integral românească pentru controlul consumului propriu de alcool

Caravană despre consumul abuziv de alcool în campusurile universitare
7 noiembrie 2017
ANUNT SELECTIE PARTENER proiect ADMIS – masuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a Orașului Hârșova
4 decembrie 2017

ALIAT lansează prima aplicație integral românească pentru controlul consumului propriu de alcool

ALIAT a lansat aplicația Alcohelp, prima aplicație complexă, creată 100% de specialiști români, destinată celor care vor să-și verifice și să-și țină sub control consumul propriu de alcool. Aplicația poate fi descărcată din Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.netseeds.alcohelp și din Apple Store https://itunes.apple.com/ro/app/alcohelp/id1288925668?mt=8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația își propune să-i ajute pe beneficiari să:
• Monitorizeze propriul consum de alcool și să-l raporteze la un obiectiv personal de consum stabilit
• Evalueze nivelul de impact pe care actualul consum de alcool îl are asupra sănătății consumatorului
• Pună la dispoziția beneficiarilor o serie de instrumente mobile care să-i ajute în momentele dificile, când apare pericolul să consume peste obiectivul setat de ei înșiși
• Facă legătura cu intervenția complexă disponibilă on-line, la adresa www.alcohelp.ro precum și cu linia telefonică de asistență AlcoLine – 021.9335.
ALCOHELP este o aplicație personalizabilă, în care utilizatorii au posibilitatea de a include informații relevante pentru ei. Toate informațiile introduse sunt anonime și confidențiale.
ALCOHELP a fost dezvoltată de specialiștii ALIAT, o organizație non-guvernamentală care desfășoară programe de prevenire și tratament în domeniul abuzului și al dependenței de substanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *