ALIAT lansează prima aplicație integral românească pentru controlul consumului propriu de alcool

Caravană despre consumul abuziv de alcool în campusurile universitare
7 noiembrie 2017
ANUNT SELECTIE PARTENER proiect ADMIS – masuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a Orașului Hârșova
4 decembrie 2017

ALIAT lansează prima aplicație integral românească pentru controlul consumului propriu de alcool

ALIAT a lansat aplicația Alcohelp, prima aplicație complexă, creată 100% de specialiști români, destinată celor care vor să-și verifice și să-și țină sub control consumul propriu de alcool. Aplicația poate fi descărcată din Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.netseeds.alcohelp și din Apple Store https://itunes.apple.com/ro/app/alcohelp/id1288925668?mt=8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația își propune să-i ajute pe beneficiari să:
• Monitorizeze propriul consum de alcool și să-l raporteze la un obiectiv personal de consum stabilit
• Evalueze nivelul de impact pe care actualul consum de alcool îl are asupra sănătății consumatorului
• Pună la dispoziția beneficiarilor o serie de instrumente mobile care să-i ajute în momentele dificile, când apare pericolul să consume peste obiectivul setat de ei înșiși
• Facă legătura cu intervenția complexă disponibilă on-line, la adresa www.alcohelp.ro precum și cu linia telefonică de asistență AlcoLine – 021.9335.
ALCOHELP este o aplicație personalizabilă, în care utilizatorii au posibilitatea de a include informații relevante pentru ei. Toate informațiile introduse sunt anonime și confidențiale.
ALCOHELP a fost dezvoltată de specialiștii ALIAT, o organizație non-guvernamentală care desfășoară programe de prevenire și tratament în domeniul abuzului și al dependenței de substanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*