ALIAT lansează campania 2015 „2% pentru ALIAT”

Achizitie servicii de creatie publicitara “Întreprinderi sociale pentru servicii integrate în domeniul dependențelor de substanțe”
13 februarie 2015
Cel de-al treilea centru de resurse pentru adolescenti, lansat in Cluj-Napoca
25 februarie 2015

ALIAT lansează campania 2015 „2% pentru ALIAT”

poster-campanie-aliat-vfinala

Ne dorim să susținem în continuare tratamentul dedicat persoanelor dependente de alcool, în condițiile în care România ocupă locul 5 în rândul statelor lumii cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor, iar aproape 9% din decese sunt atribuite consumului abuziv de alcool.

Sloganul nostru în 2015 este: „Dependența de alcool poate fi vindecată”. Fii alături de ALIAT și în 2015 și ajută-ne să tratăm cât mai multe persoane dependente de alcool!

„Donează 2%! Ajută-i să devină independenți!”

De ce NOI?

De peste 20 de ani, ALIAT a oferit sprijin pentru zeci de mii de persoane cu probleme legate de consumul de alcool și droguri prin activități directe de prevenire și tratament.

Prin prevederea 2% poți ajuta și tu aceste persoane să beneficieze de consiliere și de tratament gratuit din partea specialiștilor ALIAT.

Suma strânsă prin intermediul prevederii 2% în anul 2014 a asigurat 120 de ședințe de terapie oferite gratuit unor cazuri sociale.
Vă mulțumim!

16.02.2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *